السلام عليكم ..
النهارده هقولكم على وصفه تورتة سريعه للمناسبات والزنقات انما ايه ..
طريقة صوص الفراوله......
عصير فراوله بدون ماء أو سكر ومصفى....شربات....معلقه جيلاتين بودر مذابه فى ربع كوب ماء دافئ
نضع كوب عصير الفراوله في اناء على نار هادئة اول مايغلى نضيف نص كوب شربات (ماء وسكر وعصير الليمون) ونقلب ولون غذاءى احمر ونضيف معلقه الجيلاتين المذابه فى الماء الدافئ ونصفى الجيلاتين قبل ما نحطه على الخليط ونسيبه يبرد
طريقة الكيك......اسهل حاجه نص كيلو دقيق اسبونج ومعاهم ست بيضات ونص كوب ميه ونضربهم بالمضرب عشر دقائق لحد لما يعلى الخليط ونحطه فى الفرن على درجة حرارة ١٨٠ مده ٤٠ دقيقة
ونسيب الكيكه تبرد شويه ونحطها فى كيس بلاستيك تبات ليله فى الثلاجة وتانى يوم نشيل الوش والجوانب ونقطعها ثلاث طبقات ونسقى كل طبقة بالشربات الخفيف ونحط كريم شانتيه وهكذا حتى نخلص الثلاث طبقات وبعد كده زينتها بجوز الهند العريض ووردات الكريم شانتى وعليها شوكلت شيبس وحطيتها فى الثلاجة شويه
الف هنا ..
النهارده هقولكم على وصفه تورتة سريعه للمناسبات والزنقات انما ايه ..
طريقة صوص الفراوله......
عصير فراوله بدون ماء أو سكر ومصفى....شربات....معلقه جيلاتين بودر مذابه فى ربع كوب ماء دافئ
نضع كوب عصير الفراوله في اناء على نار هادئة اول مايغلى نضيف نص كوب شربات (ماء وسكر وعصير الليمون) ونقلب ولون غذاءى احمر ونضيف معلقه الجيلاتين المذابه فى الماء الدافئ ونصفى الجيلاتين قبل ما نحطه على الخليط ونسيبه يبرد
طريقة الكيك......اسهل حاجه نص كيلو دقيق اسبونج ومعاهم ست بيضات ونص كوب ميه ونضربهم بالمضرب عشر دقائق لحد لما يعلى الخليط ونحطه فى الفرن على درجة حرارة ١٨٠ مده ٤٠ دقيقة
ونسيب الكيكه تبرد شويه ونحطها فى كيس بلاستيك تبات ليله فى الثلاجة وتانى يوم نشيل الوش والجوانب ونقطعها ثلاث طبقات ونسقى كل طبقة بالشربات الخفيف ونحط كريم شانتيه وهكذا حتى نخلص الثلاث طبقات وبعد كده زينتها بجوز الهند العريض ووردات الكريم شانتى وعليها شوكلت شيبس وحطيتها فى الثلاجة شويه
الف هنا ..
تعليقات
إرسال تعليق